onsdag 30. oktober 2013

Knokkelkaker

Årets morsomste fest er endelig her. I kveld feirer vi Halloween! Tradisjonen tro serverer familien Knappoli Knokkelkaker til alle de små og store monstrene som kommer på besøk.




Verdens søteste skjelettdeler lager du slik: 
6 eggehviter og 300 g sukker piskes til røren blir så tykk at den henger når du snur bollen opp-ned. 

Fyll en sprøytepose uten spiss og lag beinformer på et stekebrett. Om du er mer anatomisk kompetent enn meg så kan du jo lage til litt flere typer knokler. Denne røren rekker til 3 brett med knokler, ca 15 på hvert brett. 

Stekes/ tørkes overnatt i ovnen på 50 grader. Sett gjerne et tomt brett øverst i ovnen, så unngår du at de øverste knoklene blir brune, de skal jo helst være hvite og glatte. 

Serveres gjerne med spindelvev og flaggermus. Ha en skremmende fin kveld! Wohhhhaaahhh!!!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar