tirsdag 1. oktober 2013

Høstkjole

Snapp er invitert i 5-års dag, og vi bestemte oss for å sy kjole til bursdagsjenten. Snapp valgte stoff, Snipp var konsulent på kante- og bisebåndfarger, og mor klippet og sydde delene sammen. Mesterverket ser dere her. Vi synes den ble fin, og litt "høstlig" både i form og farge. 


Med overlock gikk det i en fei. Det ble litt tøft med en av overlocktrådene i samme farge som bisebåndet (det måtte til av praktiske årsaker, for vi gikk tom for hvit tråd:-/). Ser ikke det på dette bildet da, men her ser du hvordan bisebåndet ligger langs kanten. Her må det litt perfeksjonering med tiden, men nå har jeg i allefall prøvd dette og. 


Nederst på ermene lot jeg vær å kante. Dette har jeg gjort før med stor suksess, stoffet rakner ikke, og jeg synes det gir en litt tøff effekt akkurat med dette stoffet. Alle stoff og bånd, samt mønster er fra Stoff&Stil. Mønsteret er justert fra 8 års størrelse til ca 6 år, og ermene er ekstra brede slik at kjolen fikk en litt ekstra søt "puff" effekt. 


I samme slengen ble det også "sydd" et bursdagskort. Papir fra Panduro. Gratulerer med dagen Amalie! Håper kjolen passer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar