fredag 20. september 2013

Glamour på boks

Min far har en fancypancy Illy kapsel espressomaskin. Fordelen med maskinen er at den lager utrolig god kaffe. Ulempen er at den produserer store mengder avfall. Da snakker jeg ikke bare om plastkapslene som jeg tviler på lar seg resirkulere (i motsetning til min dypt elskede Nespresso-maskin hvor man faktisk kan resirkulere kapslene... men gulp, hvor ofte gjør jeg det da??!), men om metallboksene som kapslene kommer i. Et par slike i måneden blir mye søppel. Men her i Knappolihuset har boksene fått bein å gå på. De er nemlig meget anvendelige i form og størrelse, og med litt pimping blir de til de fineste gaveesker eller små skattekister.Du trenger: 
- spraymaling, jeg har brukt gull her
- noen (store) fine perler/trekuler eller lignende. Her har jeg limt på en gammel plasblomst fra en ødelagt hårspenne. 
- superlim
- litt lekkert silkepapir


Rengjør og tørk boksen godt, lim på evt toppkule/pynt, spray i ønsket farge, la tørke, lim evt på annen pynt. Denne malingen var jeg skeptisk til, men Jernia-fyren anbefalte den, og påstod den gav en veldig fin gullfarge. Han hadde rett. Glamour på boks. Husk å dekke underlaget (og vegger) godt til. Første gang jeg spraymalte ble veggene og vaskemaskinen lys-lys lilla av den fine skyen fra den lilla spraymalingen. Super som gaveeske til små prinsesser, eller hva med å fylle dem med  deeeeilige franske makroner til en venninne som trenger litt hverdagsluksus. 

Det er jo også begrenset hvor mange Kusmi Tea bokser som trenger å stå og samle støv i kjøkkenhyllen.


Snapp har istedet fått et nytt snykkeskrin......sorry, jeg  bare måtte legge på litt glam-effekter i redigeringsprogramet.


2 kommentarer: