søndag 9. juni 2013

Kjoler - etter mønster denne gang

Sommeren i vest lot vente på seg, noe som har ført til laaaange innekvelder med symaskinen her hos familien Knappoli. En av favorittene er disse superenkle kjolene som jeg etterhvert har laget i to ulike varianter.

Dette er førsw gang jeg har sydd noe etter mønster. Disse er etter mønster fra Stoff&Stil, stoffene er fra Åhlens og Stoff&Stil. Mønsteret var i str 8 år, så til Snapp som er 5 år har jeg bare kortet inn litt på mønsteret, og det gikk veldig fint.
Hos Annwe på denne siden kan du se hvor du må justere når du skal endre størrelsen på et mønster.

Oppskriften sa stretch stoff til topp og skjørt, men det gikk helt fint med bomullsstoff i skjørtet også. Jeg synes det ble veldig fint, men da ble kjolen litt vanskeligere å bevege seg i, og ikke en typisk "lekekjole". Jeg laget også en variant med 3/4 dels armer i jersey, men den er til vask.2 kommentarer:

  1. Stas at du har besøkt min blogg, moro å sjå din også! du syr masse fint, særleg den øverste kjolen i dette innlegget var knallstilig! Legg meg til som følgar via bloglovin, eg :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tuusen takk for hyggelig kommentar Annwe. Jeg er litt amatør, og vet ikke helt hva bloglovin er, men det skal jeg finne ut av nå :D. Jeg har lagt deg til i min "inspirasjonsliste" i allefall :D

      Slett